Grunnleggende informasjonskjema nettside


  Bedrift navnet slik du ønsker det skal stå på nettsiden.


  Om du har et slagord du ønsker skal bli med på nettsiden din, så skriver du det inn her.


  Organisasjonsnummeret du ønsker at skal stå på nettsiden.


  Epost adressen du ønsker å ha på nettsiden din.


  Adressen til bedriften din slik du ønsker det skal stå på nettsiden.


  Postnummer og sted du ønsker skal stå på nettsiden din.


  Hovednummeret du ønsker skal stå på nettsiden din.


  Domene er "navnet på nettsiden din". Dette kjøpes som oftest hos en domene leverandør på nett. Det finnes også mange firma ute der som leverer hosting/drift for domener. Har du en nettside allerede så betyr det at du også har et domene.


  Fyll inn minimum 3 navn du kunne tenke deg å ha som domene. Det er ikke alltid at domener er ledige, da det kan hende noen andre allerede har kjøpt domenet. Derfor ønsker vi at du fører inn minimum 3 domener, hvor du skriver den du har mest lyst på øverst, å rangerer dem nedover.
  Skriv det på denne måten:

  1. www.PRnett.no
  2. www.PRinternett.no
  3. www.PRinternettoppland.no
  4. www.PRnett.com
  5. www.PRnett.net


  Hva er nettside adressen din? for eksempel kan dette være www.PRnett.no


  Hos hvilket firma kjøpte du domenet ditt?


  Om du vet hvor firmaet som hjalp deg kjøpte domenet ditt så kan du føre inn dette. Hvis ikke kan du bare oppgi navnet på firma som ordnet domenet for deg.


  Om eposten din er det samme som nettside navnet ditt, så betyr dette at du har egen firma epost, som er knyttet til domenet ditt. Her har du et eksempel:
  Om nettsiden din er "www.PRnett.no" å eposten din er "Tommy@PRnett.no", da er eposten din knyttet til domenet ditt.


  Fyll inn alle epost adressene dine som er tilknyttet domenet ditt. Om nettsiden din er "www.PRnett.no" å eposten din er "Tommy@PRnett.no", da er eposten din knyttet til domenet ditt.
  Fyll dem inn slik:
  1. Tommy@kfberge.no
  2. Imad@kfberge.no
  3. Nadja@kfberge.no


  Firmaet som holder domenet ditt har en logg inn portal hvor vi kan administrere domenet ditt. Har du logg inn informasjon for dette stedet?


  Brukernavnet til stedet hvor domenet ditt ligger


  Passordet til stedet hvor domenet ditt ligger

  ----------------------------------------------------------------

  NB VIKTIG!

  På de neste stegene skal du laste opp bilder. Det er veldig viktig at du endrer navn på bildene dine slik at vi forstår hva du ønsker å bruke dem til. La oss si at du har en tjeneste som heter "Bilvask utvendig", også har du 3 bilder som hører til denne tjenesten. Da kaller du bildene for Bilvask utvendig 1, Bilvask utvendig 2 og Bilvask utvendig 3. Om du har et bilde du ønsker vi skal bruke på forsiden på hjemmesiden din, da kaller du den for "Forsidebilde". Prøv så godt du kan, lykke til.

  Vi ønsker at du laster opp bildene dine ved å trykke på linken under
  Dette er en link til Google Disk mappen vår. VIKTIG :(Lag en mappe som representerer firma ditt, å last deretter opp bildene i den mappen.) Du kan også lage flere under mapper om du ønsker å sortere bildene bedre. Her kan du laste opp så mye du bare vil, men du må ha en google konto selv for å kunne bruke den. Har du ikke det kan du enkelt lage en på 2 minutter. Det gjør du ved å trykke på "logg på" og deretter "opprett konto".

  Om du har en nettbutikk skal du ikke laste opp produktbildene dine her. Bare bilder som omfatter resten av nettsiden din, produktene tar vi på neste skjema. Du kan når som helst gå tilbake til dette skjema, og åpne linken til bilde opplastingen på nytt, om du skulle trenge å laste opp noen flere bilder senere.

  Last opp bedriftens logo. Har du flere ulike formater av logoen ønsker vi at du laster opp alle sammen. Vi foretrekker "PNG" format med gjennomsiktig bakgrunn. Desto større bildet er jo bedre. Har du et stort forside bilde vi kan bruke på nettsiden, så kan det bidra til at nettsiden blir mer personlig. Vi trenger så mange bilder vi kan få.

  LINK TIL BILDE OPPLASTING TRYKK ->HER<-

  --------------------------------------------------------------


  Her skriver du en "om oss" tekst som vi kan bruke på hjemmesiden din.


  Her skriver du en "kontakt oss" tekst som vi kan bruke på hjemmesiden din. Her kan du skrive litt om hvordan du ønsker at de skal ta kontakt, eventuelt hvor du holder til eller annen viktig informasjon.


  Om du har en "Vår visjon" tekst kan du fylle den inn her.


  Har du en "Vårt mål" tekst kan du fylle den inn her.


  Lag en liste over alle dine tjenester. Her er det viktig at du også fyller inn informasjon som hører til de ulike tjenestene.
  Vi ønsker at du gjør det slik:

  -Tjeneste 1

  Beskrivelse av tjeneste 1 skrives på denne måten. Her fyller du inn informasjon og fordeler om din tjeneste. Det kan også være at du ønsker noen punkter i forklaringen din. Da fører du dem inn på denne måten her :

  *Punkt 1
  *Punkt 2

  Du kan ha så mye tekst du vil og så mange punkter du vil. Om du ønsker tekst etter punktene innenfor samme tjeneste så bare fortsetter du å skrive. Alt du inkluderer etter "-" tegnet telles som en tjeneste.

  -Tjeneste 2

  Har du mer en en tjeneste fører du tjeneste nummer 2 videre på samme måte. Du bruker da "-" tegnet for vær tjeneste du har.


  Har du andre tekst biter du ønsker å inkludere om andre temaer, så fyller du dem inn her. Vi ønsker at du gjør dette på samme måte som du fylte inn tjenester.
  Det gjør du slik:

  -Tekst 1 overskrift

  Tekst 1 innhold fyller du inn her.

  -Tekst 2 overskrift

  Tekst 2 innhold fyller du her.


  Her fyller du inn dine åpningstider. Her ønsker vi at du skriver "per dag" på denne måten:

  Mandag 08:00 - 16:00
  Tirsdag 08:00 - 16:00
  Onsdag 08:00 - 16:00
  Torsdag 08:00 - 16:00
  Fredag 09:00 - 14:00
  Lørdag STENGT
  Søndag STENGT

  Kryss av for de funksjonene du kunne tenke deg å ha på nettsiden.


  Om det er noe mer informasjon du ønsker å ta med kan du skrive litt om det her.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  NB! NÅR DU SKAL SENDE INN SKJEMAET SÅ KAN DET TA OPP TIL FLERE MINUTTER FØR SIDEN RESPONDERER. DETTE ER ET STORT SKJEMA, SÅ VENNLIGST BARE TRYKK 1 GANG, OG VENT.